torstai 23. lokakuuta 2008

lomalomalomaloma...

On ollut todella rentouttava loma! Päivät on mennyt pitkään nukkuessa, baareissa istuskelemassa, kavereiden kanssa Frendit-maratonia pitäessä... On ollut todella virkistävää käydä baareissa istuskelemassa ja puhumassa kaikesta kavereiden kanssa eikä aina mennä tanssimaan klubeille! Samalla saimme inspiksen lähteä Tukholmaan ja järjestämään pikkujouluVIIKONLOPUN 50:lle ihmiselle!Viimeinen lomapäivä huomenna meneekin ostoksilla ja sitten näen yhden upeimmista ystävistäni muutaman lasillisen merkeissä!

Toimin myös amorina kahdelle hyvin ujolle kaverilleni. :) Heidän treffeille menosta tuli minulle mielettömän hyvä olo, sain vaikuttaa heidän elämäänsä. ;) Tästä hyvästä sain tänään ruukkuruusun ystävältäni. Kiitoksia! Haha tuli vaan mieleen, että jos päädytte naimisiin, minä sitten pidän puheen! ;)

image

Tekisipä joku jotain minunkin "suhteelleni"... Muutama on kyllä lupautunut auttamaan, mutta en kuitenkaan halua toisten sotkeutuvan tähän, aivan itse minun pitää tämä hoitaa. :) Meillä on SELVÄ kommunikaatio-ongelma, en tajua miten on mahdollista että kaksi ihmistä ymmärtää toisiaan niin väärin! :D Jopa hänet tuntevat kaverini ovat aivan ymmällään tästä tilanteesta! Selvitän koko asian seuraavan kerran kun näen hänet, tosin siihen hetkeen kestää vielä vähän aikaa, sillä hän on matkoilla nyt. Ainakin sitten saan edes closuren tälle, toivottavasti onnellisen, mutta tällä hetkellä ei sillä ole edes väliä... En vaan jaksa epätietoisuutta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun teit jotain tollaista kaverisi puolesta, itsekkyys ei olekaan ainut tunne mitä meillä on:)