keskiviikko 13. elokuuta 2008

"It's easier to leave than to be left behind"

Now that's what I call missing. by robpatrick.

Olen viettänyt pidempiä aikoja eri maissa ja opiskelen erimaalaisten ihmisten kanssa. Tämän lisäksi toimin tutorina vaihto-oppilaille. Tekeväthän nämä asiat elämästä melko rikkaan ja vaihtelevan mutta myös inhottavan, koska ihmisten vaihtuvuus on suuri ja aina joku on lähdössä pois. Jatkuvasti tulee kutsuja farewell-juhliin, mutta onneksi kuitenkin koko ajan tapaa lisää ihmisiä. Odotankin jo innolla, että uudet vaihtarit alkavat tulla ensi viikosta alkaen! Kevätsemesterin päättymisestä asti Helsinki on ollut tavallista tylsempi kaupunki!

Liian usean kanssa ei tule enää nähtyä heidän Suomesta lähdön jälkeen, vaikka aina vakuutellaan että nähdään pian. Harmi, mutta onneksi pystyy pitämään hyvin yhteyttä netin kautta! Onhan se lohduttavaa aina sanoa "nähdään pian", mutta valitettavan usein nämä sanat jäävät ilman tarkoitusta. Olen ollut itsekin vaihto-oppilaana ja silloinhan ne ihmiset olivat tärkeimpiä ihmisiä elämässäni, mutta kotiin palatessa prioriteetit usein muuttuvat. En ole mikään hyvä esimerkki, itse en ole käynyt vaihtokohteessani yli kahteen vuoteen, tänä kesänä sentään host-siskoni kävi Suomessa... :)

"So you lost your trust
And you never should have
No, you never should have
But don't break your back
If you ever see this
But don't answer that
In a bullet proof vest
With the windows all closed
I'll be doing my best
I'll see you soon
In a telescope lens
And when all you want is friends
I'll see you
soon"

See you soon - Coldplay

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mä luin sun vanhaa blogia silloin kun se oli.. Ja tästä postauksesta tuli mieleen, että mä taidan ehkä tietää sut! Olitsä viime viikolla puhumassa vaihtareista? Kuulosti nimittäin tosi samalta ja kerran säkin viittaat Etelä-Afrikkaan..!