keskiviikko 13. elokuuta 2008

got2b Shine hairspray (sparkling)

Olen aina pitänyt erilaisista kiiltotuotteista, joten minun oli pakko ostaa kyseinen hiuslakkamainen kiiltosuihke tai kiiltoa antava hiuslakka, en ole oikein varma kumpi tuo paremmin on. Tuo antaa siis hyvin kevyen pidon ja kiiltoakin vähän. Itse en yleensä pidä vahvoista lakoista, joten tuo on ihan hyvä tuote pitämään hiuksia vähän kurissa. En kuitenkaan usko ostavani tuota uudestaan, koska edes se vähäinen kiilto ei pysy kovin kauaa. Pysyn luottokiiltosuihkeessani ja käytän erikseen lakkaa!

Tuon tuoksu muuten voittaa tavallisen lakan tuoksun. Kyseisen tuotteen tuoksu on karkkimainen, hiukan toffeemainen. Yleensä en pidä tällaisista makeista tuoksuista, mutta ennemmin tuota haistelen kuin vahvaa tavallista lakkaa. Tuoksu tuntuu sitä paitsi haihtuvan hiuksista, joten ei sitä kovin kauaa joudu haistelemaan.

Yhteenveto: tuote tekee hiuksista vähän kovat, jos liikaa tai liian läheltä suihkuttelee, joten kiiltosuihkeeksi siitä ei ole eikä sitä mielestäni kannata ostaa kiiltoefektinsä takia, ellei halua kevyttä hiuslakkaa, joka myös hiukan tuo kiiltoa. Propsit vielä siitä, että tuon saa keveytensä takia helposti harjattua hiuksista pois!

(Kuva otettu puhelimen (tosin 5 megapikselin) kameralla, otan paremmat kuvat, kunhan saan oikean kamerani takaisin)

13082008004

13082008002 13082008003

Kyllä tuossa ehkä pienen eron huomaa...? Värit ovat kuitenkin hiukan vääristyneet, hiusteni sävy on oikeasti paljon kylmempi. o_O

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä tuota saa?? ulkomailla asuessa tuli käytettyä got2be-tuotteita, mutten suomessa ole nähnyt niitä!

Neala kirjoitti...

Anon.: Ostin tuon Citymarketista, ymmärtääkseni ovat vasta tulleet myyntiin Suomessa. Tuon suihkeen lisäksi taisi olla erilaisia suihkeita, muotovaahtoa ja ehkä vahaakin..? En muista kunnolla. Varmaankin löytyy myös muista samantyylisistä kaupoista! :)