sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Mielettömän mieletön elämä :)

Haluan tehdä oikein erityspostauksen lempituotteestani ikinä - Labellon Sun-huulirasva! Se on niin mielettömän hyvä ja tekee kaikkea, mitä minä huulirasvalta haluankin! Se kostuttaa huulia hyvin JA tekee huulista todella vaaleat, aivan upea myös pohjustukseen tämän takia!

Jotkut ovat varmaan huomanneet, että käytän sanaa "mieletön" suhteellisen paljon. Se tulee minulta täysin luonnostaan, kaikki asiat joihin ryhdyn, ovat  yleensä mielettömiä minulle. Nämä mielettömät asiat vaihtelevat noin viikottain, aina tulee uusi, entistä mielettömämpi, asia. Taidan innostua asioista liiankin helposti ja sitten täysin out of the blue keksin vielä paremman asian ja vaihdankin suuntaa unohtaen sen ah-niin-mielettömän jutun täysin. Superlatiivielämää näköjään.

image 

Nykyään parhaimmat kaverini pitävät koomisena innostumistani kaikista pienistä asioista, koska tuntuu että useat muut ihmiset eivät ymmärrä mitä erikoista jossain asiassa on. Ehkä tämä vielä häviää vanhenemisen myötä, toisaalta toivon että se säilyy, mutta toisaalta... onhan se rasittavaa vaihtaa koko ajan innostuksen kohdetta. Tämä kuvastuu erityisesti opiskeluissani. Yhtenä päivänä ratikassa minulle tuli mieleen, että haluankin opiskella jotain täysin muuta, ainetta, jota en ollut ikinä edes ajatellutkaan. Olin aivan innoissani tästä pari päivää, kunnes tuli toinen innostuksen kohde. Vaikeaa välillä, mutta ainakin elämä pysyy mielenkiintoisena!

happiness_by_wint3r88[1]

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Juu olen minäkin kyllä joutunut joskus syömään sanani, kun olenkin huomannut jonkun ihmisen olevan mukava tai sitten päinvastoin. :>

Se onkin hassua, miten koko ajan elämään tulee lisää stressin aiheita. Ala-asteella toivottiin olevamme pieniä lapsia, yläasteella että oltais ala-asteella ja sit amiksessa/lukiossa että oltais yläasteella jne. :D

Mä en oo tota keltaista Labelloo ikinä huulilleni kokeillut. Sitä sinistä Classicii käytän ja se on kyllä ollut hyvää. Kerran käytin vaaleenpunasta, mut se oli aika huonoa.