tiistai 9. syyskuuta 2008

Bilistä, ilotulitusta ja eroja

Tuossa siis lyhyesti kuluneen viikon tapahtumat. Kuulostaa jo hiukan The Hills-meiningiltä... Viikko siis alkoi biljardin pelaamisella ja hyvällä meiningillä, jatkui ilotulituksen SM-kisoihin ja taitaa loppua eroon ellei huomenna mitään erityistä tapahdu. Seurustelusuhteeni loppui tänään, päätimme että on parempi lopettaa ajoissa, ennen kuin tunteet syvenevät liikaa. Ongelmana on siis, että parin kuukauden päästä hän muuttaa pois Suomesta ja meillä kummallakin omat elämät ovat vasta alkamassa. Minäkään en tiedä mihin olen menossa ja ehkä on parempi, että teen nämä tärkeät päätökset itse, antamatta muiden vaikuttaa asiaan.

Olimme kummatkin hyvin surullisia tästä, mutta onnistuimme käymään kahvilla ja nauramaan vanhaan tapaan. Uskon, että pysymme ystävinä ja olen erittäin onnellinen jos näin käy.

Vähän aikaa minusta taas tuntui, että kaikelta hävisi taas suunta, mutta ehkä se vaan osoitti, että juuri nyt minun ei pitäisi sitoutua kehenkään. Ensin pitäisi löytää oikea suunta ja vihdoin päättää, että mitä oikeasti haluan. Olen mennyt edestakaisin jo reilun vuoden, muuttaen koko ajan mieltäni pääasiassa opiskelujen suhteen. Vähitellen pitäisi alkaa löytämään oma tie...

Ei kommentteja: