perjantai 26. syyskuuta 2008

Why Don't You and I...

Tentti meni ihan kivasti. :) Päivää paransi vielä, että löysin Stockalta upean tummansinisen villakangastakin. Minulla ei sattunut olemaan pankkikorttia mukana (yritän hillitä shoppailuja :D), joten jätin sen varaukseen ja huomenna olisi tarkoitus käydä ostamassa se (ellen löydä ennen sitä vielä täydellisempää takkia).

Joskus on niin hyvä olla viikonloppu ihan rauhassa. Laittaa vaan collegehousut päälle, katsoa Sinkkuelämää-tuotantokauden ja syödä Ben & Jerry's-jäätelöä samalla. Täydellistä! Liian harvoin tosin tulee tehtyä tuota enää, yleensä kaverit saa houkuteltua baariin tai random-bileisiin ja jotenkin ketuttaa istua kotona, kun kaikki muut ovat juhlimassa. Onhan sitä sitten vanhempanakin aikaa viettää rentouttavia viikonloppuja... ;)

Huomenna olisi tosin tarkoitus käväistä yksissä bileissä ja toiveissa olisi nähdä tämä tietty mies, D, siellä. Miehen perässähän tässä näköjään juostaan, mutta sitähän ei ikinä myönnetä! Yksi parhaista kavereistani, Jeroen, varmaan tukehtuisi oluensa vahtoon tietäessään tämän, olen aina vakuuttanut hänelle, etten juokse miesten perässä vaikka mikä olisi! Mutta kun eivät he tunnu aina osaavan tulla minun luokseni! Tähän tosin vaikuttaa kärsimättömyytenikin, tullessani liian kärsimättömäksi voisin hyvinkin mennä sanomaan D:lle The Callingin Why Don't You and I-kappaleen kertosäkeistön mukaisesti:

"So I'm singn' ‘Why don’t you and I get together and take on the world
And be together forever
Heads we will and tails we’ll try again
So I'll say why don’t you and I hold each other and fly to the moon
And straight on to heaven
Cause without you they’re never going to let me in"

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hehhe hyvä että jollain on seuraelämää.. :D on kyl ihan totta, ettei miehiä meinaa saada täysin jahtaamatta ja jos saa, yleensä niissä on jotain vikaa... :P

Anonyymi kirjoitti...

Kerro sit miten meni! XD Ihan oikea meininki olisi mennä sanomaan (tai paremminkin laulamaan) noi lyriikat jollekin miespuoliselle!